Vi firar 30-årsjubileum!

Boka in den 3 november för jubileumsfirande!

I höst firar Nybro Filmstudio 30 år, vilket givetvis ska firas! Vi hoppas att du vill vara med. Den 3 november går jubileet av stapeln med följande upplägg: Klockan 11.00 visar vi Hasse och Tages klassiker Äppelkriget. Därefter äter vi en god lunch tillsammans på Kristallen och toppar det med kaffe och något gott. Den som vill kan också gå en klurig tipspromenad, naturligtvis med filmtema och fina priser. Klockan 14.15 startar sedan andra filmen, isländska Woman at war. Vi säljer sammantaget 100 biljetter till detta evenemang, för 100 kronor/biljett (självkostnadspris för lunchen). Först till kvarn! Försäljningen av biljetter sker i samband med våra ordinarie filmvisningar fram till och med den 27 oktober.

Om du inte fick tag i en biljett erbjuder vi samtliga medlemmar att se eftermiddagsfilmen Woman at war. I så fall dyker du bara upp som vanligt, men observera tiden (kl. 14.15). Vi ser fram emot detta evenemang och hoppas att så många som möjligt vill vara med!

Medlemskap i filmstudion krävs för att vara med i jubileumsfirandet, oavsett om man vill vara med på hela upplägget eller endast eftermiddagsfilmen.